Natacha Peyre prövar lyckan i LA

Kändisparet Natacha Peyre och Dhani Lennevald har tagit sitt pick och pack och lämnat Sverige för USA. Nu satsar de på sina respektive karriärer i det soliga Los Angeles.
-Det har alltid varit min dröm att flytta hit, säger Natacha. Modellen och "Paradise hotel"-kändisen Natacha Peyre, 23, och sångaren Dhani Lennevald, 24, har lämnat Stockholm.
Sedan några veckor tillbaka bor paret i en hyreslägenhet centralt i den kändistäta staden Los Angeles i USA, tillsammans med den nyinköpta kampsportfisken med det något märkliga namnet Äljuskiikii.


Pool och gym
Exakt vad det är de två svenskarna, som blev ett par våren 2007, ska göra i Los Angeles vill Natacha Peyre inte avslöja ännu. I sin blogg skriver hon att Dhani, före detta medlem i gruppen A-Teens, jobbar i en musikstudio och att hon själv går på olika möten. Men det är inget hon vill kommentera.
-Jag vill inte prata om jobb innan jag vet vad som är säkert och inte, förklarar hon, men avslöjar att paret om det vill sig väl kan komma att stanna länge i USA. -Allt beror på vad som händer här, jag fick precis mitt treårsvisum, men Dhani har inget visum ännu. Natacha Peyre, som tidigare har dejtat flickfotografen Bingo Rimér och fotomodellen Marcus Schenkenberg, har varit i Los Angeles många gånger och har flera vänner där. Det var en kompis som hjälpte till med att hitta den fina trerumslägenheten åt henne och Dhani.


Uppfyller en dröm
Bostaden ligger i närheten av Sunset Boulevard, i ett inhägnat område utrustat med såväl gym som swimmingpool.
-Det har alltid varit min dröm att flytta hit och jag har varit här så mycket innan så det kändes väldigt naturligt, säger modellen om flytten. Det bästa med att bo i Los Angeles är "vädret, vännerna och jobbmöjligheterna", menar hon. Människorna i staden beskriver hon som "trevliga", och det händer ibland att hon blir igenkänd trots att hon är långt hemifrån.
-Det kommer fram svenskar då och då, mest när man är på fest, och frågar om jag är Natacha, skrattar hon. TT Spektra: Vad kommer ni att sakna med Sverige?
-Mina nära och kära. Och allt gott godis som finns där!
Av: TT

Hur vill du se din gågata?

bussattack
Osteologerna Ove och Evy Persson unddersöker skelettet av en ung kvinna under utgrävningar i Ajvide på Gotland 1983. Det är bland annat benrester från dessa utgrävningar som nu undeersökts med avancerad genteknik.  Bild: Göran Burenhult
Foto: Göran BurenhultOsteologerna Ove och Evy Persson undersöker ett kvinnoskelett.

Genanalys besvarar historisk tvist

Frigolitbeströdda. Med frigolitspån i hår och kläder försöker fr v Camilla Frösegård, Ida Eriksson och Julia Frohn sätta ihop delarna till sin farkost som ska bli en svart krokodil. Själva ska de klä ut sig till Batman när det blir allvar av. Bild: Tomas Lundin
Foto: Tomas Lundin Camilla Frösegård, Ida Eriksson och Julia Frohn sätta ihop delarna till sin farkost.

Farkostbyggandet i gång

tierp arena
krisen i ukraina

TIPSA oss

Epost: 72018@unt.se
Sms/mms: 72 018
Tel UNT:s växel: 018-478 00 00
Webbredaktionen: 018-478 14 35

>>Fler telefonnummer

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


TAGGA DIN BILD #UNTCITY!


 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »


 


 
 
 

Charter
LMS
Hotel