Publicerad: 2012-04-26 10:37, senaste uppdaterad: 2012-04-26 17:04
Läs upp
STOCKHOLM 2012-04-23
Riksinternatskolan Sigtuna Humanistiska läroverket (SSHL) på måndagen. Fem elever vid riksinternatskolan Sigtuna Humanistiska läroverket (SSHL) anhölls i går misstänkta för grov misshandel. - Oerhört tragiskt när sådant här händer, säger skolchefen Kent Edberg. De fem eleverna är enligt polisen unga män födda mellan 1992 och 1994. Brottsrubriceringen är grov misshandel. Mer än så vill varken polisen eller åklagaren säga i nuläget men enligt en källa i aftonbladet.se ska det röra sig om grovt våld och pennalism gentemot en skolkamrat.
Foto: Bertil Ericson / SCANPIX / Kod 10000
Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Laddar...

Sigtunaelever begärs häktade

De fem elever vid internatskolan i Sigtuna som misstänks för grov misshandel har begärts häktade. Misstankarna gäller två fall av misshandel på skolan. Häktningsförhandlingarna inleds i eftermiddag. (TT)

De fem elever vid riksinternatskolan i Sigtuna som misstänks bland annat för grov misshandel har begärts häktade.

Misstankarna gäller två fall av misshandel på skolan - i mars i år respektive i höstas, varav den sistnämnda betraktas som grov. Två av eleverna misstänks dessutom för olaga tvång.

Fyra av eleverna är 18 år, en är fyllda 19 år.

Häktningsförhandlingar mot eleverna inleds på eftermiddagen i Attunda tingsrätt, uppger SVT:s ABC.

Av: TT

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 


 

Nyheter

Kultur & Nöje

Sport

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »