Profilens dom – det krävs för elitishockey i Uppsala Profilens dom – det krävs för elitishockey i Uppsala
"En arena och folk som går på matcherna"TV: Därför kallas han för Myggan

Förlust mot Clemensnäs för EnköpingFörlust mot Clemensnäs för Enköping
3 februari 2024 18:18
Ishockey

Robin Nilsson och Tobias Smids målskyttar i Enköpings förlust

Robin Nilsson och Tobias Smids målskyttar i Enköpings förlustRobin Nilsson och Tobias Smids målskyttar i Enköpings förlust
31 januari 2024 21:32
Ishockey

Stark seger för Enköping i toppmatchen mot Falu IF

Stark seger för Enköping i toppmatchen mot Falu IFStark seger för Enköping i toppmatchen mot Falu IF

Enköping föll i förlängningen mot Vännäs

Enköping föll i förlängningen mot VännäsEnköping föll i förlängningen mot Vännäs
20 januari 2024 18:31
Ishockey

Strafförlust för Enköping borta mot Örnsköldsvik Hockey

Strafförlust för Enköping borta mot Örnsköldsvik HockeyStrafförlust för Enköping borta mot Örnsköldsvik Hockey
17 januari 2024 21:22
Ishockey

Enköping utklassat av Strömsbro borta - med 1-6

Enköping utklassat av Strömsbro borta - med 1-6Enköping utklassat av Strömsbro borta - med 1-6

Enköping avgjorde mot Falu IF i tredje perioden

Enköping avgjorde mot Falu IF i tredje periodenEnköping avgjorde mot Falu IF i tredje perioden
7 januari 2024 16:30
Ishockey

Förlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Clemensnäs

Förlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot ClemensnäsFörlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Clemensnäs

Enköping segrare borta mot Wings Arlanda

Enköping segrare borta mot Wings ArlandaEnköping segrare borta mot Wings Arlanda

Förlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Visby/Roma

Förlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Visby/RomaFörlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Visby/Roma
3 december 2023 18:23
Ishockey

Förlängningsavgörande när Enköping föll mot Vallentuna

Förlängningsavgörande när Enköping föll mot VallentunaFörlängningsavgörande när Enköping föll mot Vallentuna
29 november 2023 21:18
Ishockey

Enköping segrade över Nyköping i förlängningen

Enköping segrade över Nyköping i förlängningenEnköping segrade över Nyköping i förlängningen
24 november 2023 21:11
Ishockey

Äntligen seger för Enköping mot Eskilstuna Linden

Äntligen seger för Enköping mot Eskilstuna LindenÄntligen seger för Enköping mot Eskilstuna Linden
22 november 2023 21:14
Ishockey

Enköping tappade matchen i tredje perioden mot Segeltorp

Enköping tappade matchen i tredje perioden mot SegeltorpEnköping tappade matchen i tredje perioden mot Segeltorp