Publicerad: 2011-09-21 17:50, senaste uppdaterad: 2011-09-21 18:09
Läs upp
Laddar...

Bonde-Thildes hund försvann

Thilde Höök, hästbonde i Månkarbo och känd från tv-programmet Bonde söker fru, fick en obehaglig överraskning en morgon när hennes hund Selma inte kom tillbaka som vanligt.  

Thilde Höök träffade sambon Stefan Blomqvist i TV4-programmet Bonde söker fru. De fick en obehaglig överraskning på tisdagen när deras hund Selma försvann.
- Jag släppte ut henne och vår andra hund Mimmi som vanligt på morgonen, men när jag ropade in dem kom bara Mimmi, Selma var borta. Det är väldigt olikt henne, hon är väldigt hemmakär och har ingen jaktinstinkt alls, så jag blev orolig direkt. Vi letade hela dagen och långt in på kvällen, till häst, i bil, med fyrhjuling och med hjälp av vänner och deras hundar, men Selma var och förblev borta.

Men på onsdagen var hunden Selma lyckligtvis tillbaka igen.
- På onsdagsmorgonen, plötsligt stod hon på gården, torr i pälsen, så hon har inte varit ute det här dygnet. Men hon var väldigt hungrig. Vi har ingen aning om var hon varit, kanske råkade hon bli instängd någonstans av misstag, eller om någon har hållit henne instängd, vi vet inte. Huvudsaken är att hon är tillbaka och att hon mår bra.

Det var din födelsedag på tisdagen också?

- Ja, den blev inte rolig. Jag gav nästan upp hoppet och i dag red jag längs vägrenarna och tittade om hon låg överkörd någonstans. Men vi tar igen det i kväll (onsdag UNT:s anm.) med lyxmiddag för både mig och Stefan, och hundarna. Lyx för hundarna är en bit leverpastej med den vanliga maten.

Grattis i efterhand då!

- Tack, det ska verkligen bli skönt att kunna fira ordentligt nu när vi har dubbla anledningar.

Av: Lotta Lille lotta.lille@unt.se

tierp arena
Från vänster Mita Bromark, Lill Lundgren, Ann-Kristine Strömberg Svärd och Susanne Thurfjell är nöjda så här långt med besökstillströmningen av Konst på väg i Tierps kommun. Bild: Christer Bergström
Foto: Christer BergströmMita Bromark, Lill Lundgren, Ann-Kristine Strömberg Svärd och Susanne Thurfjell 

Nöjda konstnärer efter rundorna

mordförsök tierp
>>Läs fler nyheter på Brottsplats Tierp

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


Kontakta redaktionen

Nyhetschef
018-478 15 80
E-post: tierp@unt.se
                                         >> Fler telefonnummer

 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »