Publicerad: 2012-04-27 14:12, senaste uppdaterad: 2012-04-28 08:04
Läs upp

22-åring för svag för förhör

Den 22-åring som skadades allvarligt i en knivattack på onsdagskvällen var ännu på fredagseftermiddagen för svag för att kunna höras ordentligt av polisen. Ännu har ingen gripits för dådet.

Det var på onsdagskvällen som larm om ett bråk mellan ungdomar inkom till polisen. Senare samma kväll kom en allvarligt skadad 22-åring in till Akademiska sjukhuset tillsammans med några kamrater. Mannen hade fått ett knivhugg i bröstet.

Under fredagseftermiddagen uppgav Akademiska sjukhuset att tillståndet för den 22-åriga mannen var allvarligt, men inte livshotande. Under torsdagen kunde polisen ställa några korta frågor till mannen, men något ordentligt förhör har inte kunnat hållas på grund av hans skadeläge.

Både den 22-årige mannen och flera andra personer som tros var inblandade i bråket är kända av polisen sedan tidigare. Polisen misstänker att det rör sig om en uppgörelse i kriminella kretsar. På fredagseftermiddagen hade man ännu inte kunnat gripa någon misstänkt för knivdådet.

Av: Linnea Johansson linnea.johansson@unt.se

Hasse och Britt-Marie Löv pyntar traditionsenligt Blåkullavägen med färgglada fjädrar. Bild: Michaela Hasanovic
Foto: Michaela HasanovicHasse och Britt-Marie Löv pyntar traditionsenligt Blåkullavägen med färgglada fjädrar.

Är detta Upplands
mesta påskgata?

>>Läs fler nyheter på Brottsplats Uppsala

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »