Publicerad: 2012-05-03 18:04, senaste uppdaterad: 2012-05-03 20:05
Läs upp

Busstur ändras efter beskjutning

Upplands Lokaltrafik  beslutade på onsdagen att buss 7 ska vända vid Gottsunda centrum stället för vid simhallen  efter den senaste tidens händelser med beskjutning och stenkastning.

På onsdagskvällen upprepade sig förra veckans händelse då en linjebuss uppges ha blivit beskjuten i Gottsunda. En buss träffades av ett föremål vid Fiolbacken som tros vara en sten och minst en ruta skadades. Bussen fick tas ur trafik.

Förra veckan blev en buss beskjuten vid två tillfällen på Stenhammars väg. Polisen misstänkte då att det var någon form av luftvapen som använts.

 

Av: unt.se

Hur vill du se din gågata?
Osteologerna Ove och Evy Persson unddersöker skelettet av en ung kvinna under utgrävningar i Ajvide på Gotland 1983. Det är bland annat benrester från dessa utgrävningar som nu undeersökts med avancerad genteknik.  Bild: Göran Burenhult
Foto: Göran BurenhultOsteologerna Ove och Evy Persson undersöker ett kvinnoskelett.

Genanalys besvarar historisk tvist

Frigolitbeströdda. Med frigolitspån i hår och kläder försöker fr v Camilla Frösegård, Ida Eriksson och Julia Frohn sätta ihop delarna till sin farkost som ska bli en svart krokodil. Själva ska de klä ut sig till Batman när det blir allvar av. Bild: Tomas Lundin
Foto: Tomas Lundin Camilla Frösegård, Ida Eriksson och Julia Frohn sätta ihop delarna till sin farkost.

Farkostbyggandet i gång

Nina Lagh, landstingsråd, (M) tog första skoptaget. Bild: Nina Leijonhufvud
Foto: Nina LeijonhufvudNina Lagh, landstingsråd, (M) tog första skoptaget.

Första spadtaget för Ackisbygge

>>Läs fler nyheter på Brottsplats Uppsala

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »