Publicerad: 2013-02-06 21:15, senaste uppdaterad: 2013-02-07 14:02
Läs upp

Många olyckor i halkan

Det hala väglaget ledde till flera olyckor under onsdagskvällen. Bland annat kolliderade två personbilar med en lastbil i Enköpingstrakten och en kvinna fick föras till sjukhus efter en krock i Hallstavik.

Sammanlagt fem olyckor hade  vid 21-tiden inträffat under kvällen. En personbil körde in i vajerräcket på E 4 i Tierp vid 18-tiden, och vid 19.30-tiden körde en bil av vägen i Skyttorp. Ingen ska ha skadats allvarligt, enligt räddningstjänsten.

Strax före 20 kolliderade två personbilar med en lastbil på väg 55 i Örsundsbro. Tre personer ska ha varit inblandade, och skadeläget var vid 21-tiden oklart. Enligt räddningstjänsten var det dock stökigt på platsen och olyckan gav upphov till långa köer.

Vid 21.15-tiden inträffade en trafikolycka i Hallstavik, där två personbilar kolliderade sedan en av dem fått sladd i en kurva och kommit över i mötande körfält. En kvinna fick föras till Danderyds sjukhus. Vilka skador hon ådragit sig är oklart.

Ytterligare två olyckor av mindre allvarlig karaktär inträffade i Enköpingsområdet under kvällen.

SMHI räknar med cirka 5 centimeter nysnö över Uppland under natten och torsdagen.
- Snöfallet ser ut att ligga kvar fram till torsdagskvällen. Det finns risk för snöhalka på vägarna, säger Emilie Hörnqvist, meteorolog på SMHI.

Av: unt.se/Jan L Lindgren

Hasse och Britt-Marie Löv pyntar traditionsenligt Blåkullavägen med färgglada fjädrar. Bild: Michaela Hasanovic
Foto: Michaela HasanovicHasse och Britt-Marie Löv pyntar traditionsenligt Blåkullavägen med färgglada fjädrar.

Är detta Upplands
mesta påskgata?

>>Läs fler nyheter på Brottsplats Uppsala

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »