Publicerad: 2012-04-18 09:04, senaste uppdaterad: 2012-06-27 11:06
Läs upp

MP vill skrota privatiseringsbeslut

Miljöpartiet i Uppsala lämnar på onsdagen över en skrivelse till nämnden för hälsa och omsorg där de föreslår att beslutet om att privatisera träffpunkter för psykiskt funktionsnedsatta skrotas.

I februari beslutade nämnden för hälsa och omsorg att träffpunkterna för personer med psykosocial ohälsa ska privatiseras under hösten 2012. Beslutet väckte starka reaktioner bland träffpunkternas besökare. Bland annat har flera namnlistor i protest mot beslutet lämnats in.

Miljöpartiet lämnar därför på onsdagen in en skrivelse där de föreslår att nämnden ska ta upp frågar om privatisering på nytt och avbryta den planerade privatiseringen av träffpunkterna.

Träffpunkternas besökare kommer under onsdagseftermiddagen att samlas utanför Muninhuset för att demonstrera mot beslutet om privatisering.mordförsök tierp

Änderna blockerade trafiken på Västra Ågatan. Bild: Börje Samuelsson
Foto: Börje Samuelsson/LäsarbildÄnderna blockerade trafiken på Västra Ågatan.

Änder skapade mindre trafikkaos

>>Läs fler nyheter på Brottsplats Uppsala

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »