Publicerad: 2013-02-19 13:01, senaste uppdaterad: 2013-02-20 10:02
Läs upp
Laddar...

UL talade med stinkande resenär

UL har nu varit i kontakt med den resenär som enligt bussförare och passagerare luktar så illa att stanken är svår att uthärda.

Chaufförerna på linjen där mannen frekvent reser undertecknade häromveckan en skrivelse till UL där de lyfte fram situationen med mannens stank som ett stort arbetsmiljöproblem. Enligt dem ska vissa passagerare ha krävt att bli avsläppta från bussen innan sina hållplatser när mannen befunnit sig ombord.

I måndags gjorde UL ett besök hos mannen. Enligt ett brev från UL till busschaufförerna hade man ett långt samtal med mannen och påtalade att dennes personliga hygien måste förbättras väsentligt. Om inte skulle han avvisas från bussarna.

Mannen ska ha visat full förståelse för situationen enligt brevet. UL har även kopplat in kommunen för att hjälpa mannen. UL:s presschef Sture Jonsson hoppas att situationen nu ska lösa sig.
-Ja, det är vår förhoppning. Detta är en fråga som måste hanteras på ett bra sätt, säger han.

Av: unt.se

Hur vill du se din gågata?
Osteologerna Ove och Evy Persson unddersöker skelettet av en ung kvinna under utgrävningar i Ajvide på Gotland 1983. Det är bland annat benrester från dessa utgrävningar som nu undeersökts med avancerad genteknik.  Bild: Göran Burenhult
Foto: Göran BurenhultOsteologerna Ove och Evy Persson undersöker ett kvinnoskelett.

Genanalys besvarar historisk tvist

Frigolitbeströdda. Med frigolitspån i hår och kläder försöker fr v Camilla Frösegård, Ida Eriksson och Julia Frohn sätta ihop delarna till sin farkost som ska bli en svart krokodil. Själva ska de klä ut sig till Batman när det blir allvar av. Bild: Tomas Lundin
Foto: Tomas Lundin Camilla Frösegård, Ida Eriksson och Julia Frohn sätta ihop delarna till sin farkost.

Farkostbyggandet i gång

Nina Lagh, landstingsråd, (M) tog första skoptaget. Bild: Nina Leijonhufvud
Foto: Nina LeijonhufvudNina Lagh, landstingsråd, (M) tog första skoptaget.

Första spadtaget för Ackisbygge

>>Läs fler nyheter på Brottsplats Uppsala

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »