– Vi är den första större kommersiella aktören som tar upp trenden med ladhus, säger Per Gustavsson, försäljningsansvarig för VårgårdaHus i Uppsala.

Villa Enhagen är en 1,5-plansvilla i ladhusstil. Minimalistiskt, enkelt, avskalat och med en tydlig känsla för materialval. Vid en första anblick ser huset ut att bäst passa in på landsbygden omgärdad av skog och natur. Men så som Per förklarar är ladhuset så unikt att det passar bra in även i stadsmiljö.

Huset har en design inspirerad av nordiska lador vilket ger en tidlös känsla. Den indragna takfoten, fönster och dörrar med smala foder och lister bidrar samtidigt till husets speciella karaktär. Då huset är byggt i trä finns ett tydligt miljö- och hållbarhetstänk, snarare än fokus på funktion är designen huvudnumret.

Artikelbild

   – Design är i fokus i ladhusen. På nedre plan finns två sovrum, klädkammare och stora öppna umgängesytor där kök med stor köksö och vardagsrum är integrerat. De sociala delarna har hela fem meters takhöjd, vilket ger en fantastisk rymd. På övre plan finns ytterligare ett sovrum, två klädkammare och ett härligt allrum. Allt med gott om ytor för umgänge, lek, arbete eller hobbyprojekt. Det är ett fantastiskt häftigt hus, säger Per Gustavsson.

Villa Enhagen är det första ladhuset som VårgårdaHus lanserat berättar Per. Tack vare de höga fönstren i ladhusen blir ljusinsläppet väldigt vackert.

   – För dig som kund är Villa Enhagen ett tryggt val där du får full insyn i byggprojektet, nära kontakt med erfarna lokala hantverkare och ett hus till hög kvalitet. Fasaden kan levereras med stående träpanel utan delningsblock, men du har givetvis möjlighet att istället välja puts eller tegel om det passar bättre in i omgivningen, berättar Per Gustavsson, försäljningsansvarig för VårgårdaHus i Uppsala.

Läs mer om Villa Enhagen och se planlösningar.

Läs mer om 1-plansvillan Villa Ljung som också byggs i ladhusstil.

För kontakt till VårgårdaHus lokala säljkontor i Uppsala läs mer här.

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

 Den här annonsen är producerad av UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning