– Vi tycker att det är så roligt att göra det här och publiken verkar också gilla det, säger John Fiske, mansuförfattare och regissör för showen.

Det julpyntas för fullt på Reginateatern med stjärnor glitter och julgranar. Bakom John Fiske hörs orkestern i en smäktande jazzig version av "Merry Christmas". Musikern Erik Lidholm är ny i ensemblen, han ersätter Hans Loelv som är på turné med Adolphson & Falk. Annars medverkar precis som förra året Anna-Karin “ako” Nytell Oldeberg, Grosse Grotherus, Björn Sjödin, Paul Kessel och John Fiske.

Det ska bli bli både förväntade jullåtar och oväntade. Till exempel kan Whams seglivade åttiotalshit "Last Christmas" höras i en ny version – med nyckelharpa.

– Det tror jag inte har gjorts förut, säger John Fiske.

– Vi ska också göra "En tokig sång" från Disneys julprogram, inslaget med Snövit. Grosse kommer att spela på ett instrument vi inte haft med förut, ett helikon. Det är ett blåsinstrument som kan beskrivas som en konstig tuba.

Julmusik späckas med sketcher, mellansnack och en ny liten film som ensemblen har spelat in med Robin Hood-tema.

– Vi tänker oss att showen ska passa både julentusiaster och julhatare, säger John Fiske.

"Play it Santa 3.0" har premiär på Reginateatern torsdag 6 december. Ytterligare sex föreställningar ges till och med 16 december.