Fotografen Hannah Modigh hade läst om Appalacherna, ett område med mycket fattigdom men som också var väldigt vackert. Hon bestämde sig för att bila dit från Los Angeles och träffade på en kvinna som berättade om St Charles. Staden hade tidigare varit ett nav för kolindustrin men hade nu stängt ner all verksamhet och kvar fanns fattigdom, arbetslöshet och missmod.

– "Du får absolut inte åka dit ensam, det är farlig", sa hon. Jag blev nyfiken och åkte. Platsen var som ett vakuum. Allt stod stilla. Folk bodde i gamla kolgruvebostäder de ärvt, men hade inga jobb.

Hannah Modigh stannade i tre månader. Resultatet blev fotoutställningen "Hillbilly heroin, honey" efter smeknamnet på den smärtstillande drogen oxycontin som är vanligt förekommande i området.

– Folk började ta den när de jobbade i kolgruvorna och det skapades en sorts marknad. Många tar det i dag i ung ålder och de som är mest illa däran injicerar, som heroin.

Vad vill du förmedla med dina bilder?

Jag vill förmedla det vakuum jag upplevde. Jag har försökt fokusera på unga människor, i synnerhet unga män. Området är vanligtvis ganska könssegregerat där männen ska stå för försörjningen, hoppet och framtiden. Inget sådant fanns kvar.