Familjevisning av Laleh Kazemi Veisari

2/9 Laleh Kazemi Veisari är Bror Hjorth-föreningens teckningsstipendiat 2018. Bland annat tecknar hon med utgångspunkt i Nasas dokumentation av planeten Mars. 2 september håller Bror Hjorths hus visning av utställningen för hela familjen. Visningen följs av teckningsverkstad med en konstpedagog.

Men mormor!

Artikelbild

| John Fiske hyllar misslyckandena i en soloföreställning.

8/9 Under Kulturnatten visar Gottsunda Dans & Teater föreställningen ”Men mormor!” med Tio Fötter. I pjäsen blir mormor änka, flyttar in hos barnbarnen och går igenom en förändring så att inget blir sig likt igen. Hur får egentligen en mormor vara? Ska hon baka bullar och vara sträng, eller kan hon åka skateboard?

What could possibly go wrong?

15/9 Alla vill göra succé, men det är också väldigt lätt att misslyckas. John Fiskes komediföreställning ”What could possibly go wrong?” är en hyllning till misslyckandena, från de pyttesmå till de episka. Showen i sig är dock ”långt ifrån ett misslyckande”, konstaterade UNT:s recensent vid premiären 2016. Nu är föreställningen tillbaka på Regina och visas både som offentlig föreställning 15 september och som skolföreställning för åk 9 och gymnasiet.

Bamses sång- och dansföreställning

Artikelbild

Finn Öhlund visas för hela familjen på Uppsala konstmuseum.

22/9 De älskade figurerna från Bamse och hans vänner kommer till Uppsala Konsert & Kongress för tre föreställningar 22 september. Föreställningen innehåller dans och sång till kända barnvisor och poplåtar – bland annat avslöjas det att Farmors favoritlåt är ”Macarena”...

Graffiti = art :)

29/9 Finn Öhlund visas på Uppsala konstmuseum i höst och utställningen blir också föremål för en familjevisning. Visningen följs av en prova på-verkstad, där besökarna själva får testa graffiti som konstform.