Kristoffer Triumf revolutionerade kändisintervjuerna genom att låta människor få prata till punkt. Det har sagts förut men förtjänar att upprepas. Varje avsnitt av hans podd är en och en halv timme långt och på den tiden hinner den intervjuade kändisen tala om mycket som de inte sagt förut.

Det blir den sortens samtal man sällan har i verkligheten - alltid ska någon iväg eller så är det annat som stör - men som man tror att man har. Eller kanske önskar att man har.

Kristoffer Triumfs senaste avsnittet är med artisten och konstnären Nino Ramsby som föddes som Nina. Han berättar öppenhjärtigt om besluten i sitt liv, bland annat om hur han under en turné i USA upptäckte att framgången inte motsvarande hans dröm och därför hoppade av rockkarusellen. Det är något visst att få höra människors inre funderingar utvecklade i långa resonemang. Nino Ramsbys tankar fick mig att glömma att soffan jag egentligen borde sova i var alltför hård.

En annan gäst i Värvet är Uppsalabon och allkonstnären Stina Wollter, också hon passar utmärkt i Triumfs format. Hon berättar självgående medan han som intervjuare håller sig i bakgrunden och poppar upp som gubben i lådan ibland och ger samtalet den skjuts det behöver framåt.

Eftersom Värvet finns i så många avsnitt kan förmodligen de flesta hitta intressanta intervjuer med sina idoler, förebilder eller någon som de kanske inte känner till alls.

Podden startade 6 mars 2012 och första gästen var Soran Ismail. Sedan dess har Kristoffer Triumf nästan hunnit intervjua alla Sveriges kändisar inom kultursfären.