Hur har du lärt dig att skriva och producera musik?

– Det hela började väl egentligen med att jag spelade piano som liten, därefter har jag lärt mig allting själv. Jag har kollat videor på Youtube och lekt mig fram i musikprogrammen på egen hand. Jag älskar att göra musik och att ta mig an nya utmaningar, så idag jobbar jag med musik på heltid.

Hur känns det att släppa My Money nu på fredag?

Artikelbild

Den 12 januari släpper Rasmus Gozzi låten "My Money" ihop med Famous Dex och Caskey.

– Det känns riktigt bra. Låten är inom en helt ny genre från det jag gjort tidigare och det är en genre som är populär just nu. Då känns det extra kul att testa något nytt. Eftersom artisten Famous Dex precis slagit igenom något brutalt i USA och på Spotify så känns det rätt ballt. Men idag är det ju inte så att man faktiskt träffar artisterna, utan vi har chattat ihop låten via mail.

Vilka delar av låten har du gjort?

– Jag är en av två producenter till låten. Jag har skrivit text och refrängmelodi, samt producerat den. Låten släpps via mitt eget skivbolag Gozzi Records AB.

Hur lyckas man så här bra som musikproducent?

Artikelbild

Rasmus Gozzi älskar att ta sig an nya utmaningar.

– Jag vet inte vad som särskiljer mig, men jag har jobbat riktigt hårt. Förra året släppte jag i genomsnitt en låt i veckan. Men det är kul och jag har så många idéer att tiden inte ens räcker till.

Vad får vi höra i framtiden från dig?

– Bara i förmiddags skrev jag idéer till två nya låtar. Runt april släpper jag en låt med artisten Nicco och dessutom håller jag på med en svensk låt "Killar gråter inte" ihop med två rappare i Göteborg som nog kan bli både viral och rolig.