Det är premiär nu på torsdag, sitter allt som det ska?

– Just nu är det faktiskt fullständigt kaos här på teatern, men det är precis som det ska vara. Det är ett roligt och härligt kaos, en massa folk och roliga hattar i en enda röra.

Vad kan publiken förvänta sig?

– Det blir mycket sång och musik, förstås. Sjunger gör jag, Meta Roos och Per Wickström och för musiken står Mikael Skoglunds Trio. Vi gör inga av Hasses och Tages minnesvärda sketcher, men vi har försökt göra en grej av varje låt. Vi kommer att blanda sångnumren med historier och anekdoter om Hasse och Tage, många av dem rätt så okända. Det blir också några överraskningar som jag inte kan avslöja nu.

Hur har du valt ut numren?

– Jag har suttit på mina kammare och försökt välja bland mina favoriter. Alla som kommer för att se föreställningen har sin egen relation till Hasse och Tage. Alla har sina egna, personliga favoriter som de hoppas få höra. Så risken finns att alla blir besvikna, förutom jag som har valt numren. Skämt åsido så har vi kokat ihop en soppa som vi tror att alla ska gilla.

Kan du avslöja något av numren?

– Ja, vi kommer självklart att göra deras örhänge "Blå Stetsonhatt", den är närmast ett måste. Det är en otroligt genomarbetat föreställning, både vad gäller manuset och sångnumren. Det finns imponerade sångarrangemang som har visat sig vara riktiga utmaningar, inte minst för mig.