Förutom de vanliga fyra radiokanalerna som förstås går att höra som streamade i till exempel mobilen fungera det utmärkt att lyssna på repriser och arkivmaterial i den. Man kan prenumerera på sina favoritprogram så läggs de upp automatiskt på "Min sida".

Vill man lyssna på främst musik så finns till exempel "P2 Klassiskt" dygnet om, namnet säger vad innehållet är.

I "P2 Världen" finns musik från jordens fyra hörn där likaså dygnet runt (se intervju här intill). Mängder av spännande musik att upptäcka.

Det gäller också de två kanalerna "P3 Din gata" och "P3 Star". 24/7 sänds mängder av ny musik, presenterad av dedikerade programledare.

När det kommer till "P4 Plus" gäller det motsatta. Här spelas ingen ny musik, själva idén är att lyfta fram musiknostalgi. Här lyfts hela program från förr. De som var unga på 60-talet kan återuppleva "Tio i topp" liksom ett antal "Svensktoppar" från anno dazumal. Regelbundet hörs också Leif Andersons hesa stämma i kultprogrammet "Smokerings", med jazz från de "gyllene åren". Här har man programvärdar som Marika Rennerfelt och Anders Klintevall, och kanalansvarige Leif Eriksson själv.

För de yngsta sänder "Radioapan" också ett stort antal timmar per dygn.

Lägg till all sändningar på olika minoritetsspråk, nyhetssändningar och allt vad det är. Detta känns ändå som en skatt där man vet att det går till vettiga saker.