"Ăr det nĂ„gonstans 'alla' Ă€r â sĂ„ Ă€r det hĂ€r.' "
â Det stĂ€mmer verkligen fullt ut. Hit kommer folk pĂ„ alla tider, sĂ€ger Sebastian Schardl, driftschef pĂ„ Stationen, nĂ€r han fĂ„r höra motiveringen.
Ett restaurangbesök pĂ„ Stationen Ă€r âokompliceratâ, förklarar Sebastian Schardl, och det Ă€r ocksĂ„ deras styrka.
â Vi tilltalar vĂ€ldigt mĂ„nga och har alla sorters mat. HĂ€r fĂ„r du allt frĂ„n fika till en entrecĂŽte.
Svaret pÄ hur de ska upprepa samma bedrift nÀsta Är Àr enkelt.
â Vi ska fortsĂ€tta jobba vidare med att vara tillgĂ€ngliga för alla.
Uteserveringens sollÀge Àr ocksÄ nÄgot han tror lockar mÄnga. SÄ hÀr i mitten av februari har man Ànnu inte ordnat med borden och stolarna pÄ uteserveringen. Men sÄ snart vÀdret tillÄter rÀknar de med att den Äterigen fylls till bristningsgrÀnsen med sollapande gÀster.