Det var 2012 som hen letade sig in i den svenska vokabulären. En av dem som förvånades över den högljudda debatten och kommentatorsfält som blev nedlusade med hätska inlägg var Emeli Holmström på Norrtälje museum.
– Vad är det som händer med människor? Varför väcker hen så starka reaktioner? Det ville jag undersöka och bestämde mig för att göra en utställning, säger hon.
Samtidigt satt genusfotografen Tomas Gunnarsson på sin kammare och funderade över en liknande sak. Han ville göra projektet: "Henkunskap". De två började jobba ihop, gick ut och intervjuade människor, både de som identifierade sig med hen och de som inte gjorde det.
– Efter ett tag insåg vi att de som varken såg sig som kvinnor eller som män var viktigast. Det är de som är marginaliserade, säger Emeli Holmström.
Personer som känner att de inte passar in i samhällets tvådelade könssystem, brukar kalla sig icke-binära.
– De borde få ta plats. Problemet är att de icke-binära inte syns i samhället eller i media så människor vet inte att de finns. Vi valde att presentera dem utifrån deras vardagsliv för att undvika att exotisera människor, säger Tomas Gunnarsson.
Utställningen "Vem är hen?", porträtterar sju personer i olika åldrar. Några har gått igenom könskorrigerande operationer andra inte. Vissa jobbar som lärare medan någon gör symaskinsmusik.
"Min önskan här i livet är att slippa dö felkönad". Det säger Puck som i 50-årsåldern och porträtterad i utställningen.
På lördag öppnar "Vem är hen?" och invigningstalar gör en annan deltagare: Del LaGrace Volcano.