Sigtuna Easter
Totalpoäng: 363
Härligt frisk vårig humlerik påskbrygd med karaktär och bett. Här bjuds man på en trevlig balans mellan fruktighet och maltighet för att inte tala om den fina välrepresenterade beskan som även gör sig påmind långt efter att drycken passerat strupen. Smaskens till köttet och fisken. Alkoholhalt 7,0 %.  

Mohawk Oxymoron Black
Totalpoäng: 360 
Opåskig självmotsägande brygd som sparkar i gång doft- och smaksinnena med sin välhumlade breda smakexplosion som bjuder på likväl rostade inslag som fruktighet. Ett bra sällskap till påsklammet. Bryggd hos Slottskällans bryggeri i Uppsala. 7,5 %.

Oppigårds Easter Ale
Totalpoäng: 320 
Klassisk smakrik påskale från alltid stabila Oppigårds Bryggeri. Bärnstensfärgad öl med citrusfruktig, lätt kryddig doft och en balanserad fint närvarande humlebeska. Står sig fint till det mesta på påskbordet. 5,3 %.

Artikelbild

Nils Oscar Kalaspåsköl  
Totalpoäng: 261 
Fint avvägd öl för allt påskkalasande. Trevligt maltig nästan knäckig karaktär men även med en välintegrerad humlighet. Funkar fint från påskbordets start till mål. 5,6 %. 

Jämtlands Påsköl
Totalpoäng: 214 
En stabil påsköl med välbalanserade smaker som inte gör någon besviken och som passar utmärkt till hela påskbordet. 6,0 %. 

Plats 6–13:
Totalpoäng:
Mariestads Påskbrygd  186
Bryggmästarens Påsköl  184
Ahle Påsköl   177
Nynäshamn Pumpviken Påsköl 167  
Sigtuna Easter Ale    124
S:t Eriks Påsk Ale   114  
Slottskällan Blåkulla Påsköl  105  
Grebbestads Påsköl  93