”Min bil ... ja, den rullar i alla fall. Jämför man med en ny bil så låter den ganska mycket, det är ganska bullrigt och det finns ingen fungerande luftkonditionering så det är ganska varmt på sommaren. Men den tar mig dit jag ska.
Det är egentligen min sambos bil men jag använder den varje dag när jag ska till och från träning så jag är absolut beroende av den för att kunna träna och leva ett normalt liv. Vi har haft bilen i cirka fem år, det var min sambo som surfade på Blocket och hittade något som passade.
Den är väldigt billig i drift för den drar inte mycket diesel och så behöver man ju inte vara så försiktig med den eftersom den är gammal. Så länge den rullar får den nog vara kvar, som skytt tjänar man inte så mycket pengar så jag känner inte att jag vill lägga massa pengar på en ny bil om det inte är absolut nödvändigt. Men ­annars skulle jag kanske vilja ha en ny Passat av nyare årsmodell eller en ny ­Toyota Avensis eller en Skoda Scout.
Det viktiga är att det ska finnas mycket utrymme, vi har ju hund. Jag tog körkort för åtta år sedan och sedan dess har jag kört rätt mycket äldre bilar men jag hade en bil på lån en g ång som var ny och allt var rätt mycket bättre på den, ha, ha.

 

Fotnot: Nathalie Larsson, 26 år, lerduveskytt­, ­Österbybruk, kör en mörkgrön diesel­driven ­Passat kombi 96-års modell.