Under onsdagskvällen prisades årets bästa kommunikationsinsatser i Uppsala. Ett hundratal personer hade samlats på Katalin för att vara med och fira.

– Priset Guld-M är en hyllning till den fantastiska kommunikationskompetens som finns i Uppsala. Vi vill lyfta fram goda exempel från branschen, mötas och inspireras av varandra, säger Caroline Sollenberg, ordförande i Marknadsföreningen i Uppsala som arrangerar utdelningen.

Vinnarna i de olika kategorierna blev Go Adventure (Årets Cajsa Warg), Zellout (Årets Design och Årets Kreativa Team), Matador (Årets Kampanj) och Jonathan Tigrar (Årets Marknadsförare).

Artikelbild

Go Adventure prisades för lucia-tåget på slottets tak, samtidigt som Jonathan Tigrar från samma företag även blev årets marknadsförare.

LÄS MER HÄR: Här besegrar lucia sin höjdskräck

Zellout som också knep två priser blev Årets Kreativa Team samt vann för designen åt Uppsala saluhall som syns på allt från papperskassar till servetter och i annonser. Årets kampanj utsågs Matadors Flyttlådejakten till, en kampanj de gjorde åt Janemars.

Olika jurygrupper från Stockholm, Göteborg och Gävleborg var de som utsåg alla vinnare, utom priset Årets marknadsförare vars jury bestod av Marknadsföreningens egen styrelse i Uppsala.

Artikelbild

| Vinnarna i årets kampanj blev Flyttlådejakten som Matador gjorde åt Janemars.

– Det har varit ett stort intresse för Guld-M i år och tävlingsbidragen har hållit en mycket hög och jämn kvalitet, säger Caroline Sollenberg.