Det är Antonio Ziakoulis som tillsammans med sin bror Alexander Ziakoulis och barndomsvännen och kocken Kostas Sapounas som tagit över driften av restaurangen 60 kvadrat. Vid övertaget började man att servera lunch och nu lanserar man också ett nytt middagskoncept.
– Tidigare serverade restaurangen nästan enbart pizza och hade en väldigt begränsad meny. Nu har vi arbetat om den och ska satsa mer på maten. Betoningen kommer att ligga på skandinavisk mat med säsongens råvaror, exempelvis blir det fokus på vilt i nästa vecka. På kvällstid ska vi främst servera mellanrätter så att man ska kunna smaka på lite allt möjligt. Det blir en mindre meny men som varieras oftare, säger Antonio Ziakoulis.
Han drev tidigare restaurangen Länna Bruk men är egentligen byggnadsingenjör i grunden. Planerna på att driva en restaurang tillsammans med sin bror och vän har funnits länge.
– Vi har länge velat göra något tillsammans och på något sätt är det kärleken till maten som har förenat oss. Nu efter många år blir planerna verklighet, säger Antonio Ziakoulis.
Sedan de tog över restaurangen har man rustat upp köket och baren och köpt in ny utrustning. Inredningen och namnet kommer dock att förbli.