Ett inspelningsteam filmar 25-åringen på plats på stationen i Enköping denna dag. Annars utspelar sig tv-serien på Bilprovningens station i Tidaholm i Västergötland, där de som hängt med i serien har lärt känna karaktärer som stationschefen Fredrik, moppeälskaren Bosse, folkracefantasten Ylva och ständigt leende Claudio.

Nu läggs ytterligare en person, nämligen Josefin Måfors, till skaran på Bilprovningen som porträtteras i TV3.

Josefin har redan spelat in under några dagar i Tidaholm. Hon tyckte att det var intressant att få stifta bekantskap med personalen och kunderna på en helt annan plats. Området kring Tidaholm är för övrigt enligt uppgift det Cadillac-tätaste i Sverige. Stationen i Enköping har varit hennes arbetsplats sedan fem år tillbaka.

Artikelbild

| Här filmat tv-teamet en presentation av Josefin Måfors.

– Jag fick frågan om jag ville vara med i programmet eftersom de hade sett en reklamfilm som jag hade gjort för Bilprovningen, förklarar hon hur hon plötsligt hamnade i tv-branschen.

I TV-serien gör Josefin sitt jobb, det vill säga besiktar bilar. Skillnaden mot de gamla vanliga besiktningarna har bestått i att det hon gör dokumenteras av kameror och mikrofoner.

– Det var kul, men man blev väldig trött. Det är fortfarande en besiktning som man gör och den måste man alltid göra rätt, berättar hon om de intensiva inspelningsdagarna i Tidaholm.

Josefin har nyligen tagit mc-körkort och kommer nu att kunna bredda sin repertoar på arbetet genom att besikta motorcyklar.

Artikelbild

| Enköpings senaste bidrag till tv-branschen under inspelning.

Bilprovningen kommer att börja sändas under hösten på TV3, Viafree och Viaplay. Det blir tredje säsongen för tv-serien.