Splittringen inom Liberalerna på riksnivå och kvinnorna i Skåne som satt in en kopparspiral för att undvika graviditet, men drabbades av att en del av den blivit kvar i livmodern, lockade läsare som få andra artiklar på eposten.se under november.

Kollega Anders Jagemo var på plats när Mio-möbler invigdes tidigare under hösten och nu senast direktsände han med text och bilder bland premiärsugna Dollarstore-kunder ett par hundra meter därifrån.

Varuhusetableringen, som vi rapporterat om från tveksamheterna till bygglovet förra vintern till butiksinvigningen i november, och butiksrånet i Bergvreten tillhör de mest lästa artiklarna förra månaden.

Artikelbild

| Polisen genomförde teknisk undersökning i den rånade livsmedelsbutiken.

En glädjande nyhet! Under november presenterade branschorganisationen TU upplyftande kvartalsstatistik för oss som ägnar dagar, helger och kvällar åt att publicera nyheter och reportage på din lokala nyhetskanal. Landsortstidningarnas digitala annonsintäkter ökade med 43,4 procent, jämfört med samma period förra året.

Min egen digitala höjdare, och en av de fem mest lästa artiklarna i november, var den snabba telefonintervjun med Jytte Rüdiger, ny kultur- och fritidschef i Håbo. Hon, som idag basar för kultursektorn i Haparanda kommun, delade artikeln i sociala medier och aviserade på så sätt sin avgång och tackade för sin tid i Norrbotten.

Jag är övertygad om att mina läsare i Luleå och Kalix inte varit fler sedan den gång jag faxade ett fotbollsreferat från Enavallen till tidningen Norrländska Socialdemokraten för snart 40 år sedan.