Rivandet och byggandet är i full gång och inom kort öppnar Björklinge Träningscenter i rustade lokaler i ishallens övre plan. Det beslutades nyligen att företaget skulle ingå ett samarbete med Iron SK och hyra in sig i ishallen. Nu finns det planer för gymverksamhet samt en rad andra tränings- och hälsorelaterade tjänster i de 175 kvadratmeter stora lokalerna. 

 Vi ser till helheten när det gäller hälsa och erbjuder träning för både kropp och själ, säger Anna Nygren livsstilspedagog och en av delägarna i Björklinge Träningscenter.

Hennes delägarpartner i företaget, Oscar Sahlberg, är utbildad personlig tränare. De siktar på att erbjuda en mer individuellt anpassad livsstil för sina medlemmar.

Artikelbild

| Den forna konferenslokalen i ishallen byggs om till en del av det nya träningscentret.

 För att må bra behöver man vara fysiskt aktiv, sova tillräckligt och kunna handskas med vardagens stress. Vi kommer därför att utöver helt vanlig gymverksamhet erbjuda bland annat föreläsningar om sömn och stress, gruppaktiviteter med fokus på den mentala hälsan, aktiviteter för till exempel pensionärer och personer som är eller har varit sjukskrivna och är på väg tillbaka, säger Anna Nygren.

Invigningen sker så snart renoveringen är färdig, vilket beräknas vara mot slutet av september om inget oförutsett sker.