WE står för Wikegård och Eriksson och drivs av hockeyexperten Niklas Wikegård och fotbollsdomaren Jonas Eriksson. Deras två år gamla anläggning i Sigtuna har närmare 1 500 medlemmar och belönades 2017 med Guldhjärtat för årets klubb/gym. Nu tar de över gymmet och gruppträningen hos Form i centrala Knivsta.

– Vi är otroligt glada och stolta över att ha fått det här förtroendet, säger Jonas Eriksson.

Vad kommer bli annorlunda förutom namnet?

– Framför allt ska vi lyssna på vad medlemmarna vill och ta det steg för steg. Bara för att en sak funkar väldigt bra i Sigtuna är det inte säkert att det gör det i Knivsta. Vi har ingen brådska, men utbudet kommer att bli 'WE-ifierat'!

Anna Persdotter och Nikola Tramontana har drivit Form i Knivsta sedan år 2000 och även utökat i Uppsala – där de kommer att finnas kvar. De andra verksamheterna de bedriver – bland annat naprapatklinik, kbt och rehabilitering – kommer att finnas kvar i deras regi. Enbart medlemsgymmet byter alltså ägare. Just nu förhandlar Form om nya lokaler i Knivsta. Adressen är inte klar, men forhoppningsvis blir det centralt, säger Nikola Tramontana.

– Vi kommer att expandera vår holistiska klinik. Den fungerar som en friskvårdcentral där man får behandling innan man blir sjuk för att förebygga.

Den 30 april sker överlåtelsen. Träningskort hos Form kommer att fortsätta gälla under övergången.