Abborre på Nedingens vis

(4 port)600 g abborrfilé80 g smör8 kokta färskpotatisar2 hårdkokta ägg1 knippa dill1 knippa gräslöksalt och vitpeppar8 ansjovisfiléer

Mat & dryck1998-11-26 17:01
Riv av fyra stora ark aluminiumfolie. Smörj dem med lite av smöret. Skär potatisen i skivor och lägg dem på foliearken. Lägg sedan på abborrfiléerna.
Grovhacka äggen, dill och gräslök. Strö det över fisken. Krydda med salt och peppar. Toppa med ansjovisfilé och resten av smöret.
Vik ihop paketen så att de blir riktigt täta. Lägg paketen på grillen eller i stekpanna.
Låt dem steka 6û7 minuter på relativt låg värme. Lägg paketen direkt på tallrikar. Öppna och känn dofterna.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!