Aubergine- och squashröra

(10 personer) 2 aubergine2 squash2 små lökar4 vitlöksklyftor2 msk balsamvinäger6 tomaterolivolja 1 näve färsk hackad basilika1 näve färsk hackad persiljasalt

Mat & dryck2003-10-29 22:02
Skär auberginerna i centimetertjocka skivor. Dutta över olivolja och sätt in i ugnen på 225 grader i 10­12 minuter eller tills de blir lite bruna. Dela tomaterna. Ta bort kärnregionen och skär köttet och skalet i bitar. Skala lök och skär i små bitar. Skär squash och vitlöken i bitar. Fräs lök, vitlök och squash i olja. Blanda i tomatbitarna, persilja och basilika. Dela de grillade aubergineskivorna i sex bitar och lägg i och koka upp. Häll på balsamvinäger och salta. Låt allt puttra tills röran fått en ganska tjock konsistens.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!