Biff a la Lindström

(2 port)200 g blandfärs2 msk ströbröd1 dl vatten1 äggula0,5 tsk potatismjöl0,5 tsk salt1 krm blandpeppar1 msk finhackad gul lök2 msk finhackad ättiksgurka2 msk finhackade inlagda rödbetorev 1 msk hackad kapris

Mat & dryck1998-11-25 14:12
Blanda ströbröd med vatten och låt svälla ca 10 min. Rör ner färs, äggula, potatismjöl, kryddor och det hackade.
Blanda till en jämn smet. Forma små runda biffar. Stek dem i lätt brynt fett i stekpanna ca 3 min per sida.
Bjud nystekta med kokt ev pressad potatis och gärna ett pepparrotssmakande smör.
Smaksätt lättmargarin med riven pepparrot. En färgglad sallad till är ett måste.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!