Blåbärstårta

Till botten: 14 st digestivekex 100 gr smör eller margarin 1 msk socker Krossa kexen och blanda med smält smör och sockret tryck ut i en pajform och ställ i kylen. Mellanskikt: 1 pkt Philadelphiaost1 1/2 kkp florsocker3 dl vispgrädde1 msk vaniljsockerVispa grädden till fast konsistens tillsammans med vaniljsockret. Rör ihop Philadelphiaosten med florsockret till en smidig röra. Blanda samman grädden med Philadelphiaröran.Ovanskikt: 1 påse Ekströms Drottningkräm3dl vatten250 gram blåbär

Mat & dryck2002-06-20 00:04
Ta ut botten ur kylskåpet och bred ut grädden och Philadelphiaröran över den avsvalnade botten.
Vispa ihop Drottningkrämspulvret med 3 dl vatten (den ska vara halvfast). Bred ut drottningkrämen över mellanskiktet. Ta 250 gram frusna blåbär och häll över kakan. Ställ i kylen cirka 2 - 3 timmar.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!