Buffalo chicken

(4 port)4 kycklingklubbor1 dl oljasaften av 2 citroner2 tsk svartpeppar1 tsk salt1 pressad vitlöksklyfta

Mat & dryck1998-11-27 13:29
Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingklubborna i en kraftig plastpåse och häll i marinaden. Marinera i rumstemperatur 2 timmar. Vänd påsen efter halva tiden.
Grilla kycklingklubborna över glöd tills de är helt genomstekta, ca 10 min på varje sida.

Servera med en blue cheese dressing: Mixa samman 1/2 skalad gul lök, 1/2 grön paprika som kärnats ur, 1 stjälk selleri, 1 pressad vitlöksklyfta, 2 äggulor, 2 msk citronsaft och salt.
Rör ner 2 dl lätt creme fraiche och 140 g smulad ädelost. Låt såsen mogna i kylen före servering.
Bjud ett grönsaksfat och bakad potatis till de grillade kycklingklubborna.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!