Citrusdoftande potatissallad med parmesan och solrosfrön

Potatissallad blir extra gott om potatisen rostas innan. Passar till fisk, kyckling och olika sorters kött.(4 portioner)ca 600-700 g färskpotatis1 msk olivoljasaltDressing:1 msk olivolja1 msk honungrivet skal + saft från en tvättad citronca ½ dl fint hackade blandade örter (basilika, gräslök, dill, persilja), frysta går brasalt, pepparca 250 g haricot verts, förvällda i lättsaltat vatten1 dl grovt riven parmesanost½ dl rostade solrosfrön½ påse (à 70 g) ruccola, sköljd

Mat & dryck2009-06-18 07:00
Sätt ugnen på 225 grader. Skrubba potatisen och skär i halvor. Blanda med olivolja i en långpanna, salta och rosta i ugnen ca 25-30 minuter eller tills potatisen är mjuk. Lägg potatisen i en stor skål och häll över dressingen. Låt kallna. Blanda i avsvalnade haricot verts, parmesanost, solrosfrön och ruccola.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!