Citrusfisk

(4 port) ca 600 g färsk eller fryst fiskfilé av valfri sort1 tsk salt, 1 krm citronpepparrivet skal och pressad saft av 0,5 väl tvättad citron, rivet skal av 0,5 lime (väl tvättad), rivet skal 0,5 väl tvättad apelsin 1 purjolök2 dl mellangrädde1 dl riven ostGarnering: hackad persilja

Mat & dryck2002-01-17 00:21
Sätt ugnen på 225 grader. Halvtina fryst fiskfilé. Lägg fisken i smord ugnssäker form. Krydda med salt, peppar, citronsaft och citrusskal.
Snitta, skölj och strimla purjolöken. Strö den över fisken och häll på grädde. Toppa med riven ost. Stek fisken i nedre delen av ugnen 20-30 min. Strö över hackad persilja. Servera med kokt pressad potatis.



Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!