Curryfisk med bananer

2 port300 g torskfilé,1 krm citronpeppar,2 bananer (inte för mogna),citronsaft,1,5û2 dl grädde,1 krm smulad fiskbuljongtärning,1 tsk curry,1 msk hackad citronmeliss,1 dl riven ost.

Mat & dryck2000-03-08 23:59
Vik ev fiskfiléerna dubbla och lägg dem i lätt smord ugnssäker form. Strö över citronpeppar. Skala bananerna och dela dem på mitten och sedan längs med. Lägg dem på fisken. Droppa över citronsaft. Blanda grädden med smulad buljongtärning, curry och hackad citronmeliss. Fördela över fisken. Strö över riven ost. Grädda i ugn vid 225 grader 25 min. Servera med kokt ris eller potatis.

Fräs i olja minimajs från frysen tills den är tinad och blanda sedan ner stavar av squash och kanske en liten röd urkärnad paprika i strimlor. Krydda med örtsalt och några droppar grönsaksfond.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!