Fiskgryta

(4-5 port)1 pkt fryst torsk, 600 g1 burk ananasringar, ca 200 g2 gula lökar1 vitlöksklyfta1 msk smör eller margarin1 tsk curry0,5-1 msk vetemjöl2 dl mellan- eller matlagnings grädde2 paprikor, gärna olika färg1 banansalt, svartpepparklippt gräslök, ta fryst

Mat & dryck1998-11-24 14:10
Tina fisken så pass att den kan skäras i kuber. Låt ananasen rinna av.
Skala och hacka den gula löken och skala och pressa vitlöken. Fräs gul lök, vitlök och curry i smör eller margarin i en gryta.
Strö över vetemjöl och rör om. Späd med grädden under omrörning.
Koka upp. Tillsätt fisk, urkärnad och strimlad paprika, ananas i bitar och skivad banan.
Låt sjuda under lock 5-10 min. Krydda med salt och peppar. Strö över gräslök vid serveringen.
Bjud med ris.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!