Fiskpaket för utflykten

(1 paket) 120 gram fisk per paket, blanda gärna vit fisk med ex lax.1 skiva solmogen tomat1 — 2 msk mango jalapeno glazeSalta och peppra efter smak1 ark smörpapper el folie till varje paket1 ägg att pensla paketen medGrillade kamben eller revbensspjäll??????????Beräkna ca 250 gram kött per personI flaska Blues barbeque sauce eller anna BBQ-såsKoka kambenen ca 20 min. När köttet släpper lätt från benet är det klara. Låt spjällen rinna av på en plåt. Pensla med BBQ-såsen och låt det dra ca 20 min. Detta kan förberedas. Klart för grillning — Grilla kambenen ca 2 — 3 min vardera sida.Chorizo spett med stora räkor(1 person) 2 skivor chorizokorv 2 stora räkor2 blötlagda grillpinnarolivolja Trä en korvskiva på varje pinne och räkor som en halvmåne runtom. Pensla med olivolja. Grilla hastigt i cirka 1-2 minuter på vardera sida. Medelhavssallad med parmesan(4-6 pers )4 dl färdig kokt pasta valfri2 st knippelök1 röd paprika1 strimlad hackad röd chili1/2 burk lätttorkade körsbärstomater eller marinerade2 dl hackad rucola1/2 dl riven parmesanSaft från 1 citronOlivoljaSalt och pepparKoka pasta . Under tiden rör ihop resten av ingredienserna. Tillsätt den halvvarma pastan. Servera genastLjummen sommarpotatis( 4-6 pers)1 kg färsk potatis1 ask pärl- el körsbärstomater1 1/2 dl kalamataoliver2 msk grön pesto2 msk olivolja2 tsk äppelcidervinäger1 kruka basilika1 förpackning haloumiostSkrubba potatisen väl. Koka den. Under tiden rör ihop pesto med olivolja, vinäger, salt och peppar. Skölj och halvera tomaterna och lägg i salladen. Skiva och grilla haloumi, 1-2 min på varje sida.Slå av vattnet på potatisen och halvera dem. Lägg över i en skål och vänd försiktigt ner pesto och basilika. Tärna den grillade osten och lägg slutligen i salladen.Sommardrink med granatäppeljuice(1 drink) 15 cl granatäppeljuice6 —8 cl campari2 cl Roses limeIsev 3 cl Bacardi RazzBlanda dryckerna och dekorera med jordgubbe. Lägg i isbiten. Alkoholfri sommardrink med granatäpple GrantäppeljuiceRoses limeMineralvatten med smultron smakBlanda efter egen smak och tycke.

Mat & dryck2006-05-11 00:00
Använd folie. Eller om du föredrar smörpapper: rör ihop äggvita med gula och pensla på en kvadrat på papperet. Som en ram. Ägget blir klistret som håller ihop paketet.
Lägg en tomatskiva i mitten, en fiskbit, pensla glaze på fisken och lägg nästa fiskort ovanpå. Salta och peppra. Slå ihop pappret som ett paket och ifall du behöver använd mer äggblandning för att klistra ihop paketet.
Så här långt kan du förbereda.
Lägg paketet på grillen och tills fisken har nått ca 54 — 55 grader. Eller om du inte har termometer stick spetsen på en kniv in i mitten av fisken. Låt vara några sekunder ta ut kniven och känn mot läppen. Känns den var är fisken klar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!