Fiskpaket med senapscreme

(4 port)600 g färsk fiskfilé1 tsk salt, 0,5 tsk nymald vitpeppar2 salladslökar1 grön paprika2 stora tomater1 knippa persilja eller 1/2 kruka färsk dragon eller basilika2 msk kapris,ca 50 g smör eller margarinSenapscreme: 2 dl gräddfil, 1 msk hackad persilja, 1 msk hackad gräslök, 1 msk grovkornig senap, 0,5 msk fransk senap, 1 tsk flytande honung, salt, nymald svartpeppar.

Mat & dryck2000-06-08 00:01
Blanda alla ingredienser till senapscrFmen. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt någon timme. Riv av 4 stora ark folie. Smörj arken lätt. Dela fisken i fyra delar och lägg en del på varje ark folie. Salta och peppra. Skiva salladslöken tunt. Skölj, kärna ur och skär paprikan i små tärningar. Skölj och skär tomaterna i skivor. Fördela grönsaker, grovhackat kryddgrönt, kapris och fett över fisken. Vik ihop till täta paket. Tillaga i ugn vid 250 grader ca 20 min eller på grillen
15-20 min. Servera paketen på tallrik med senapscreme och nykokt potatis.
Gurksallad till stekt kött eller fisk: Blanda samman 1 stor färsk gurka i strimlor (ca 600 g), 250 g kesella, 3 msk hackad gräslök, 3 msk hackad persilja, 1 tsk torkad smulad dragon, 2 skalade och pressade vitlöksklyftor,
1 krm salt och 1/2 krm nymald svartpeppar. Servera direkt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!