Fläskfilé med aprikoser

(4 pers)600 g fläskfilé1/2 tsk salt1/2 krm svartpeppar2 msk smör1 purjolök2 dl lätt crème fraiche1­2 dl vatten1 buljong tärning1 msk kinesisk sojaca 1 tsk sambal oelek2 msk mango chutney6 torkade, tärnade aprikoser

Mat & dryck2004-02-05 00:49
Skär fläskfiléen i 2 cm tjocka bitar. Bryn i smör. Salta och peppra. Stek cirka 5 minuter. Ta köttet ur stekpannan och ställ åt sidan. Strimla purjolöken och fräs någon minut i lite smör. Tillsätt crème fraiche, vatten, smulad buljongtärning, soja, sambal oelek och mango chutney. Låt koka upp. Lägg i fläskfilébitarna och koka under lock på svag värme 10 minuter. Lägg i aprikoser na och låt bli varmt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!