Försommarsallad

(4 port)12-16 tunna skivor röktkalkon1/2 färsk gurka1 ask cocktailtomaterca 250 g2-3 kiwi500 g färska jordgubbarolika sallatssorterDressing: 2 msk olja, 2 msk vatten, 1 msk fransk senap, 1 krm citronpeppar, 1 tsk örtkrydda, 1 krm socker

Mat & dryck2000-06-07 15:14
Skölj sallaten och riv den i mindre bitar. Lägg upp på fat. Skölj gurkan och skär den i halvmånar och halvera tomaterna. Skala kiwin och dela i klyftor. Skölj jordgubbarna men låt fnaset sitta kvar. Rulla kalkonskivorna och lägg upp dem tillsammans med övriga ingredienser på sallaten. Skaka samman dressingen. Droppa lite över salladen men servera resten bredvid. Garnera ev med citronmelissblad och ät med ljumma bröd.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!