Frisk fruktsallad

En festlig fruktsallad serverad med honungssås.(4 port)0,5 nät- eller honungsmelon2 persikor1-2 syrliga äpplen1 fast banan, 1 dl hallon eller röda vinbär1 dl spädd flädersaft2 msk solrosfrön, lätt rostadeYoghurtsås: 2 dl mild yoghurt, 1 msk flytande honung

Mat & dryck2001-08-02 00:01
Vispa ihop såsen och ställ kallt. Kärna ur melonen och ta ut fruktköttet eventuellt med kuljärn eller skär det i tärningar. Skölj persikor och äpplen och kärna ur. Behåll eventuellt skalet på äpplena. Skär persikor, äpplen och skalad banan i tärningar. Varva frukten med hallon eller vinbär i en låg/vid skål. Häll på flädersaften. Dekorera med solrosfrön. Servera med såsen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!