Fruktsallad

(10-12 port)4 apelsiner3 bananer3 kiwifrukter1 klase vindruvor, ca 400 g3 äpplen3 päron1 burk skivad ananas, ca 400 g1 burk persikor, ca 400 g1 ask jordgubbar1 carambola - stjärnfruktsaft av 1/2 pressad citroncitronmelissblad

Mat & dryck1998-11-24 16:12
Skala apelsiner, bananer och kiwi. Skär i skivor. Halvera och kärna ur druvorna. Skär äpple, päron, ananas och persikor i bitar.
Varva all frukt utom jordgubbarna i en skål. Garnera med halverade jordgubbar, carambola i skivor och citronmelissblad.
Häll lite av lagen från burkfrukten över salladen. Blanda gärna ner lite citronsaft, vilket gör salladen frisk i smak.
Bjud den kyld med flarn.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!