Gazpacho

smaksatt med cocos. Serveras med mussel- och räkspett(4 pers)3 plommontomater1 stjälk blekselleri1 färsk lök1 burk cocosmjölk1 lime (saft + rivet skal)1 chili2 dl skalad tärnad gurka2 vitlöksklyftor1 liten burk tomatjuice (den typ av burk som finns i handeln)salt och peppar1 påse saffran1 liten burk musslor1/2 kg räkor

Mat & dryck2002-04-27 00:01
Skär ner alla grönsaker i tärningar och blanda med övriga ingredienser. Låt marinera i kyl under natten. Mixas före servering, gärna med is för kylans skull - ordentligt så att det blir en slät soppa. Späd eventuellt med mera tomatjuice. Trä handskalade räkor och musslor på träspett. Servera gazpachon väl kyld i små glas. Lägg spetten på toppen av glasen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!