Getostfyllda schnitzlar med basilika- och baconpasta

(4 port) 4 stora skinkschnitzlar margarin salt, svartpeppar krossad koriander Fyllning: 100 g fransk getost 3 msk kesella 2û3 msk hackade inlagda soltorkade tomater.

Mat & dryck1998-11-30 13:21
Blanda ost med kesella och tomater till en fast röra. Lägg en klick på varje skinkskiva. Vik dubbelt och fräs med tandpetare.
Basilikapasta: 400û500 g tagliatelle, 4 msk olivolja, 1 msk vatten, 4 msk färsk eller fryst basilika, 1 pressad vitlöksklyfta, 0,5 tsk salt, 2 krm svartpeppar, 1 pkt bacon.
Klipp baconet i mindre bitar.
Stek det knaprigt gärna i belagd stekpanna. Låt rinna av på hushållsapper. L
ägg pastan i kokande vatten. Koka den tid som förpackningen anger. Gör basilikaoljan.
Mixa olja, basilika och övriga kryddor till en slät sås. Blanda ner vatten.
Stek schnitzlarna i margarin 3û4 min per sida. Häll av vattnet från pastan. Häll tillbaka i kastrullen. Blanda den varma pastan med basilikaoljan med baconet.
Bjud till schnitzlarna.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!