Gratinerad räkpasta

(3-4 pers)1 gul lök1-2 vitlöksklyftor2 paprikor (av olika färg)5-6 färska champinjoner1 brk crème fraiche (paprika- och chilismak)1 brk krossade tomater2 dl riven ostcirka 500 g djupfrysta räkor med skal (mängden kan varieras)salt och pepparev extra chilisåssmör eller olja till fräsningpasta enligt anvisningar på paketet

Mat & dryck2001-01-04 00:01
Hacka löken, pressa vitlöken, strimla paprikorna, skiva champinjonerna. Fräs grönsakerna tillsammans med lite smör eller olja. Koka pastan. Skala räkorna.
Rör ihop de övriga ingredienserna med grönsaksfräset och pastan. Lägg i ugnssäker form och toppa med den rivna osten.
Ställ in i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter tills osten fått färg.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!