Gratinerad skinkbaguette

Mat & dryck2007-02-08 13:42
1 person:

En liten baguette
1 hackad vitlöksklyfta
5-6 skivade champinjoner
4 skivor rökt skinka. strimlad
1 tsk olja
1 tsk vetemjöl
1/2 dl lättmjölk
1 msk hackad persilja
svartpeppar
1/2 dl riven mager ost

Tillbehör: sallad

Sätt ugnen på 250 grader.
Skär ett snitt på längden på baguetten.
Fräs vitlöken, champinjonerna och skinkan i oljan.
Strö över vetemjöl och häll i mjölken.
Låt det koka ihop några minuter.
Smaksätt med persiljan och lite svartpeppar.
Lägg röran i brödet och strö över osten.
Gratinera i övre delen av ugnen ca. 5 minuter.
Servera med sallad.

Birgitta S
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!