På grund av regler från din plattformsleverantör kan du tyvärr inte utföra prenumerationsärenden i appen.
Grillad strömming
Mat & dryck2001-05-23 00:01Lägg hälften av 500 g strömmingsfilé med köttsidan upp på ett skärbräde. Fördela och stryk ut 2 msk fransk senap på filéerna. Fördela 50 g inlagda soltorkade tomater klippta i strimlor och 2-3 msk klippt dill över senapen. Salta lätt och peppra. Täck med de resterande filéerna. Pensla dem tunt med lite olja. Grilla strömmingarna på hög värme på utegrill eller grillpanna på spis. Värm i ugn eller vänd på utegrillen 4 brödkakor (platta som kan delas i ”tårtbitar”). Lägg strömmingarna på bröden. Toppa med ett gräslökssmör genom att röra samman 100 g bordsmargarin med 1/2 knippa klippt gräslök, salt, peppar och saft av 1/2 citron. (4 port)