Grön pastasås

(4 port)8 normalstora tomater3-4 soltorkade inlagda tomater1 squash eller färsk gurka ca 300 g1 färsk lök med blast1 röd paprika1 msk olivolja (olja)1,5 tsk citronsaft1,5 krm pepparmix eller citronpeppar2 krm örtkrydda2 finhackade vitlöksklyftor3-4 msk färsk hackad basilika

Mat & dryck2000-08-24 00:01
Skölj och skär tomater och squash i tärningar. Klipp de torkade tomaterna. Ansa löken och hacka den samt skär lite av blasten i ringar.
Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Fräs de färska tomaterna, inlagda tomater, squash och lök i olja ca 5 min. Blanda i paprika, citronsaft, kryddor, vitlök och basilika. Låt småputtra ca 10 min. Bjud nylagat till kokt pasta.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!