Grönsakspanna med svamp

(4 port)2 små färska gula lökar + lite av blasten200 g färsk svamp, kantareller eller champinjonersmör/margarin1 tsk örtsalt, 1 krm nymald svartpeppar300 g squash3 soltorkade inlagda tomater1–2 dl grönsaksbuljong (vatten + tärning)1 röd paprika, 1 gul paprika2 finhackade vitlöksklyftor2 dl vanlig crème fraiche1 msk färsk hackad dragon eller 1 tsk torkad/smulad

Mat & dryck2001-08-09 00:01
Skala löken och hackad den fint samt skölj blasten och strimla den fint. Dela svampen i bitar. Fräs lök, blast och svamp i smör/margarin tills all vätska kokat in. Salta och peppra. Skölj squashen och skär den i ca 1,5 cm stora tärningar. Klipp tomaterna i strimlor. Blanda ner squash och tomater i lök/svamp. Häll på buljongen. Låt småkoka ca 5 min. Skölj, halvera och kärna ur paprikan. Skär i mindre bitar. Blanda ner paprika, vitlök, crème fraiche och dragon. Låt småkoka ytterligare ca 5 min. Servera pannan nylagad som ensamrätt med bröd eller lägg till något rökt kött, t ex skinka.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!