Hawaiikassler

Kocken och matskribenten Annika Ingelson och bokförläggaren Carl Ehrenkrona är just nu aktuella med boken 70-talets mat. Här lagar de Flygande Jakob, Hawaiikassler och päron med after eight.

Kocken och matskribenten Annika Ingelson och bokförläggaren Carl Ehrenkrona är just nu aktuella med boken 70-talets mat. Här lagar de Flygande Jakob, Hawaiikassler och päron med after eight.

Foto:

Mat & dryck2010-05-24 15:13

(4 portioner)
600 g kassler
4 skivor ananas
(om det ska vara 70-talskorrekt är det burkananas som gäller)
1 tomat
200 g riven ost

Gör så här:
1. Skiva kasslern och lägg på en plåt eller i en ugnsfast form. Bygg upp med en skiva tomat, en skiva ananas och toppa med riven ost. Gratinera i ugn. Servera med ris.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!